Workshops

Workshop 3D tekenen
U kunt ons inhuren voor trainingen en workshops 3D tekenen en 3D printen. Wij verzorgen bijvoorbeeld een introductietraining met onze eigen DrieDeeBox en Up Box 3D printer. Hierbij leggen wij alles uit over 3D printen en wat er zoal met een 3D printer gemaakt kan worden. Tijdens deze introductietraining leert u de basis van 3D tekenen en 3D printen.

Ons tekenprogramma en onze gebruiksvriendelijke lesmethode stellen u in staat om binnen zeer korte tijd uw eigen product te maken in stevig kunststof materiaal.

Wij verzorgen in de Bibliotheken van Gelderland Zuid de introductietraining 3D tekenen en printen. Wij leren u in deze cursus de basis van het 3D tekenen. Ook gaat u tijdens de training zelf uw tekening in 3D printen op een 3D printer. Onze workshops worden gehouden op zaterdagmiddagen van 13:00 tot 17:00. Wij plannen de cursus in bij voldoende inschrijvingen op een nader te bepalen datum in verband met reservering van de lesruimte in de bibliotheek.

Wilt u na de training thuis verder 3D tekenen, dat kan gratis met onze trainingssoftware (SketchUp). Op onze Downloadspagina kunt u alvast zelf deze software downloaden, op sketchup.nl kunt u meer info vinden over de professionele versie SketchUp Pro. Voor de cursus bij voorkeur uw eigen laptop meenemen waarop u alvast onze trainingssoftware kunt installeren. Mocht dit niet lukken dan verzorgen wij dit voor u ter plaatse. De kosten voor deze introductietraining bedragen €95,- per persoon.

Inschrijven kan via dit formulier:

Uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer

Uw e-mailadres

Wilt u dat wij de trainingssoftware installeren op uw laptop?