Links

Op deze pagina vindt u links naar onze partners en andere handige websites. Bijvoorbeeld met tips en meer informatie over 3D printen, Additive Manufacturing en gratis 3D printer software. Wij werken graag samen met andere enthousiaste ondernemers. Ook partner worden van 3DWP? Neem dan vrijblijvend contact op.


3D Scan Solutions is een Nederlands bedrijf waar wij graag mee samenwerken op het gebied van 3D scanning. Wij hebben samen verschillende mooie projecten gerealiseerd waar er een paar van op de Voorbeeldenpagina staan.


Wij zijn onder andere reseller van Formfutura 3D printer filament. Bij Formfutura maken ze materialen van hoge kwaliteit en hebben ze een breed spectrum aan innovatieve FDM/FFF 3D printer filamenten. 


Als u op zoek bent naar gratis 3D printer software gericht op 3D ontwerpen, slicen en repareren kijk dan eens op deze pagina. Op www.gratis3dprintersoftware.nl hebben we een lijst van gratis programma’s gezet om mensen verder te helpen in de wereld van 3D. Sommige software is voor beginners maar er staan ook programma’s bij die door gevorderden gebruikt worden.


Op het YouTube kanaal van 3DWP plaatsen we uiteraard video’s over 3D printen, bijvoorbeeld dit korte filmpje over het 3D scannen en dupliceren van een schaaktstuk: